top of page

Epilare Progresiva & Tratamentul Foliculitei

 

BTL Exilite este un aparat medical performant, modern si sigur, ce are la baza lumina intens pulsata (IPL). De asemenea, el este singurul ce permite reglarea intensitatii fasciculelor luminoase pentru o mai buna personalizare a procedurilor in functie de fiecare client, evitand astfel orice posibil risc de disconfort. Datorita spectrului sau larg de adaptare si personalizare, BTL Exilite poate fi folosit pentru tratamente de epilare progresiva, tratamentul foliculitei, tratamente antiacneice, de rujevenare faciala, hiperpigmentatii, leziuni vasculare sau cuperoza. Exista un set de reglaje special concepute pentru epilarea definitiva, lumina intens pulsata fiind folosita pentru a distruge, fara durere, radacina firului de par, inhiband astfel cresterea lui nedorita. Sistemul avansat de racire a safirului combate eficient orice durere, cateva mici furnicaturi fiind singurele lucruri pe care le veti putea resimti.
La cabinetul medical Estetic San - frumusete prin sanatate cu dr. Alecu Gabriela, epilarea progresiva este realizata sub atenta supraveghere a medicului. In cadrul consultului initial, medicul si asistentul va vor oferi toate informatiile despre epilarea definitiva, vor verifica daca aveti contraindicatii si vor efectua o testare.

Cu Exilite putem trata:

 • hirsutismul (excesul de par in zone in care lipseste de regula: fata, mamelon, abdomen;

 • hipertricoza (excesul de par in zonele in care acesta se gaseste de obicei: mustata, membre, spate si umeri, gambe, inghinal etc.);

 • foliculita (foliculita barbii la barbati sau foliculita din alte zone (gambe, inghinal etc.), epilarea definitiva este singura solutie de rezolvare a acestei probleme.

 

De ce sa alegi tehnologia de epilare definitiva IPL / SPL?

 • Aparatul IPL genereaza impulsuri de lumina intensa capabila sa distruga prin incalzirea melaninei, radacinile firelor de par. Tehnologia IPL produce o lumina multicromatica, iar razele de lumina sunt neparalele. Aceste caracteristici le fac potrivite pentru suprafete cu pilozitati de nuante diferite si cu orientari multiple ale radacinilor firelor de par. Totodata, spre deosebire de epilarea cu laser, aparatul IPL permite tratarea eficienta a unei suprafete mai mari la o singura trecere;

 • Pentru ca este mai rentabila decat epilarea clasica din punct de vedere al pretului;

 • Cauzeaza mai putin disconfort pentru pielea ta;                                 

 • Sedinta de epilare definitiva dureaza mai puțin decat o sedinta de epilare clasica; 

 • Pentru ca este mai sigură si mai igienica; 

 • Pentru ca nu exista riscuri de infectii cauzate de firele de par crescute in piele / riscul foliculitei.

                             

Terapia se desfasoara in cateva etape successive:

 • Consultul medical si informarea pacientului despre indicatii si contraindicatii;

 • Decelarea leziunilor patologice (negi pigmentari, papiloame, leziuni infectate), care trebuie izolate si protejate in timpul procedurii de epilare;

 • Testul de sensibilitate tegumentara si stabilirea filtrului necesar. Pentru pacientii mai sensibili se va ajusta intensitatea aparatului, chiar in timpul tratamentului, pentru ca acesta sa fie confortabil pentru persoana in cauza;

 • Protectia ochilor cu ochelari speciali / opaci;

 • Tratamentul Postlight care are efect de reducere a edemului si iritatie post-terapeutice.


Numarul de sedinte recomandate:
Acest lucru depinde atat de caracteristicile pielii si parului tau, cat si de zona corporala pe care o tratam. Se estimeaza ca intre 20 si 30% din toate firele de par se afla in crestere la un moment dat si din acestea aproximativ 40% sunt distruse pe parcursul unei singure sedinte.
Numarul de tratamente necesare este cuprins intre 6 si 12 sedinte, distantate la un interval de 4-8 saptamani. Trebuie stiut faptul ca sunt factori individuali care pot sa influenteze eficienta tratamentului.
Prin tratamentul de epilare progresiva se obtine distrugerea permanenta a firelor de par, un procent maxim posibil de atins de 90-95% pentru femei si 70-75% pentru barbati, cu variatii pentru fiecare zona a corpului.

 

Pentru informatii suplimentare si programari puteti apela la nr. de telefon:

 0744 266 287 / 0743 929 195

bottom of page