top of page

Terapie Medicala Dermato-Cosmetica si de Infrumusetare

BTL Aesthetics, lider mondial in producerea de aparatura medicala si de estetica medicala, a investit in cercetare realizand studii clinice de specialitate si astfel a marit versatilitatea luminii intens pulsate prin filtrele de inalta precizie, care determina spectrul de lumina necesar pentru trata o gama mai larga de indicatii medicale si estetice.

BTL Exilite este cel mai modern si sigur aparat medical ce are la baza lumina intens pulsata (IPL). De asemenea, el este singurul ce permite reglarea intensitatii fasciculelor luminoase pentru o mai buna personalizare a procedurilor in functie de fiecare pacient, evitand astfel orice posibil risc de disconfort.
 

7-Treatments-to-Get-Rid-of-Neck-Lines-and-Wrinkles.jpg

Terapia Fohow

Terapia FOHOW reinstaureaza frecventa normala a campului electromagnetic uman, facand astfel posibila acordarea pe lungimea de unda a campului energetic terestru; odata reusit acest lucru, organismul va fi purificat si fortificat de aportul suplimentar de energie revitalizanta.
Un concept esential in terapia meridianelor il constituie polaritatea, adica proprietatea unui corp de a avea doi poli: unul pozitiv Yang si unul negativ Yin.
Echilibrul se mentine prin circulatia libera a energiei QI fara aparitia anomaliilor energetice care sunt cauzate de: perturbarile psihice, interferentele sociale, energiile straine (virusi, bacterii, ciuperci, paraziti), interactiunea meridianelor pereche, energia timpului (diurne, lunare, anuale).

d.jpg
bottom of page