top of page
Kangen - Apa Vie

Apa este vitala organismului uman, corpul este format din 75% apa si restul materie solida. Creierul are 85% apa, el fiind scaldat permanent in lichidul sarat cerebro-spinal. Apa este, deci, extrem de importanta pentru o buna functionare a organismului nostru.

 

Apa este cea mai mare sursa de energie pentru corpul uman. Miscarea ei, inauntrul si in afara celulelor, produce o cantitate semnificativa de energie si, de aceea, unul dintre primele simptome ale deshidratarii este oboseala.

 

Avantajul unei hidratari corecte este sporirea eficacitatii multor mii de proteine si enzime ale caror responsabilitati nu sunt inca recunoscute. Si cum corpul nu si-a dezvoltat un sistem de depozitare a apei, asa cum isi face depozitul de grasimi, noi suntem responsabili cu hidratarea organismului. Astfel, putem preveni multe boli, care nu trebuie tratate cu medicamente, ci pur si simplu cu apa.

 

Trebuie sa stiti ca nu toate apele sunt la fel, iar apa imbuteliata nu este chiar atat de sanatoasa pe cat se crede. In ziua de azi, se foloseste foarte mult apa imbuteliata, dar rareori se mentioneaza pH-ul sau ORP-ul (potentialul de oxido reducere) acestei ape. Daca a existat vreodata vreo apa care sa se apropie de acea apa pura de la inceputuri, aceasta este apa Kangen. In japoneza, cuvantul “Kangen” inseamna intoarcere la origini.

 

Pentru ca apa sa poata fi numita Kangen, ea trebuie sa fie pura, alcalina, cu micro clustere si sa aibe un inalt potential negativ de oxido-reducere – ORP . Azi apa Kangen este folosita in peste 100 de spitale si clinici medicale din Japonia, cu multiple intrebuintari pentru sanatate, documentata stiintific. Mai multe companii pretind ca apele “lor” sunt speciale ! Majoritatea apelor imbuteliate sunt ape de robinet trecute prin electroliza avand un PH acid, saraca in minerale, cu chimicale datorita imbutelierii in flacoane din plastic.

 

Firma japoneza Enagic este producatoarea unor aparate speciale de filtrare si imbogatire a apei kangen, acestea fiind recunoscute de catre „Asociatia de Medicina Preventiva a Bolilor la Adulti din Japonia si Statele Unite ale Americii” ca fiind aparate medicale, datorita ariei largi de efecte benefice asupra sanatatii.

 

Aparatul de apa Kangen a aparut ca aparat medical in Japonia in urma cu 40 ani. In 1998, Dr. Shirahata de la Universitatea Kyushu, a descoperit asemanarea intre apa Kangen si apa unor izvoare din diferite zone ale globului, si anume faptul ca ele contin o cantitate mare de molecule de hidrogen activ (la fel ca si apa Kangen), ceea ce le confera o putere de antioxidare (ORP negativ) extrem de mare, pana la – 400.

 

Aparatele Enagic sunt folosite in cabinetele medicale si spitalele japoneze ca echipamente medicale. Acest lucru a fost permis de catre Ministerul Japonez al Sanatatii . Cat de curand aceste aparate vor fi adoptate si de cabinetele medicale din piata europeana ca aparate medicale, degrevand bugetul de cheltuielile cu sanatatea.

 

Cooperand cu doctorii si cercetatorii din spitale, Enagic a petrecut mai bine de 30 de ani pentru a asigura calitatea aparatelor si pentru a stabili tehnologia necesara producerii acestora, iar studiile clinice au aratat ca apa Kangen ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, la reactivarea celulelor importante, inclusiv a celulelor de ADN , 29 intarind astfel sistemul imunitar si sprijinind puterea de autovindecare a corpului omenesc.

 

Cand apa este ionizata, mineralele alcaline (cu incarcatura pozitiva) sunt atrase de incarcatura negativa a ionului hidroxil (OH-) si sunt concentrate intr-o parte a camerei de ionizare, producand ceea ce este cunoscut sub numele de apa alcalina. Band apa alcalina ne suplimentam din abundenta cu minerale care ajuta la neutralizarea deaeurilor acide din corpul nostru. De asemenea, apa alcalina contine mai mult oxigen.

Dr. Ray Kurzweil si Dr. Terry Grossman au declarat in cartea lor „Live Long Enough to Live Forever”:

„Consumul unei ape corecte, este vital in detoxifierea corpului de deseurile acide acumulate si acesta ,este cea mai puternica metoda de tratament pe care o avem la dispozitie. Va recomandam sa consumati zilnic 8-10 pahare de apa alkalin-ionizata. Este cea mai simpla si puternica metoda de a combate o gama larga de boli. Pentru a mentine si a restaura Ph-ul (balanta acido-bazica) a corpului necesara sanatatii dumneavoastra trebuie sa consumati o apa restructurata ,ionizata plina de antioxidanti si minerale alkaline. Apa ionizata ne ajuta sa inversam efectele negative ale acumularilor de reziduri acide in corp, cauza bolilor degenerative si a imbatranirii.”

Ionizatorul de apa filtreaza in primul rand substantele toxice. El imbogateste aceasta apa cu diverse minerale sub forma de ioni. Apa alcalina kangen produsa prin ionizare este un ajutor valoros organismului prin reducerea hiperaciditatii cauzate de stilul nostru de viata.

Apa alcalina ionizata kangen contribuie la mentinerea echilibului acido–bazic in corpul nostru. Prin distributia de componente electrolit acide si alcaline, apa alcalina contine o proporitie mare de oxigen. Capacitatea sa excelenta de dizolvare permite un drenaj mai eficient al toxinelor din organism. Celulele noastre sunt astfel mai bine hidratate. Utilizata pentru baut sau gatit, ofera un gust minunat de apa proaspata.

 

 

Apa Kangen are 3 caracteristici importante

1. Antioxidarea

Cauza imbatranirii este oxidarea. Oxidarea = Boala = Imbatranire. Aerul pe care il respiram are capacitatea de a oxida lucrurile, este oxidant. Acelasi lucru se intampla si cu corpul nostru atunci cand respiram sau cand consumam alimente ori bauturi acide. De aceea celule corpului imbatranesc. Bolile apar datorita oxidarii.

 

Apa Kangen ® este antioxidanta si are efect de anti-imbatranire. Este un puternic anti-inflamator. Din acest motiv bolnavii care sufera de anumite boli, cum sunt: durerile articulare, guta, artrita, etc., simt beneficii imediat dupa ce beau apa Kangen®. Se elimina asadar inflamatiile care se gasesc in anumite parti ale corpului.

in tabelul de mai jos avem masurat factorul de oxidare. Observati ca apa Kangen ® alcalina ajunge la minus (-) 400, ceea ce inseamna ca este puternic antioxidanta, in timp ce bauturile acidulate cum ar fi Cola, Fanta, Sprite au un factor de oxidare de plus (+) 400.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Micro-structura

Apa pe care o bem de la robient, apa plata, apa minerala, apa de izvor este compusa din micro-structuri formate din 15 – 20 de molecule in fiecare grup. De aceea, atunci cand bem apa normala simtim ca ne umflam, nu hidrateaza, nu intra in celule, organismul o absoarbe lent si o eliminam. Apa Kangen ® produsa de aparatul Enagic prin electroliza se transforma intr-o structura mica; moleculele din micro-structuri se micsoreaza de 3 ori, devenind o apa cu o putere mare de hidratare si infiltrare in organism, in celule. Este apa care ajunge la creier in 60 de secunde. O apa normala ajunge la creier in 10 minute.

 

Astfel se explica de ce oamenii cu afectiuni ale sistemului osos si ale spatelui se vindeca cu apa Kangen ®. Deoarece este mult mai fina, ea penetreaza foarte bine si cartilagiile care sunt foarte slab vascularizate.

 

Apa vie Kangen ® ajuta la slabit. Zona abdominala si zona soldurilor sunt zone nehidratate, iar apa Kangen ® le hidrateaza si sprijina spargerea depozitelor de grasime.

 

 

3. Alcalinitatea

Sangele, pentru a mentine corpul in functiune, trebuie sa aibe un nivel de alcalinitate cuprins intre 7.35 pH - 7.43 pH. Aerul pe care il respiram este acid, mancarea si bauturile pe care le consumam sunt acide. 

 

Cum reuseste sangele sa isi pastreze alcalinitatea aceasta? Transforma aciditatea pe care o primeste din mancare in reziduri acide, pe care le depune in diferite organe ale corpului, in rinichi sub forma de pietre, sub forma de colesterol la bila, pe colon, in articulatii, etc. Mai mult, pentru a se ajuta ia calciul din oase si dinti generand cariile, osteoporoza etc.

 

Apa Kangen® este apa alcalina ionizata, are un pH cuprins intre 8.5 - 9.5 si ajuta sangele in neutralizarea acestor depuneri acide, vindeca si previne bolile care apar din surplusurile acide.

De asemenea, multi medici (printre care si Otto Warburg, care a primit premiul Nobel) au declarat ca intr-un mediu alcalin cu un pH peste 7 nu se dezvolta cancerul. Toate bolile apar in momentul in care corpul devine acid. Cu cat corpul este mai acid, cu atat este mai bolnav, insa, cu cat este mai bazic, alcalin, este mai sanatos.

 

Anumite alimente precum carnea, produsele lactate, prajelile, conservele sau combinarea gresita a acestora (cum ar fi carne+cartofi, branza+paine etc.) determina crearea conditiilor pentru acidoza. Lichidele precum cafeaua, bauturile alcoolice sau acidulate creeaza, de asemenea, aciditate in organism. Conform experimentelor realizate, pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 42 de pahare de apa PI Kangen®.

 

Atunci cand vom constientiza si intelege ca bolile degenerative ale adultilor sunt cauzate de acumularile de deseuri acide, nu va mai fi niciun dubiu ca utilizarea apei alcaline ne imbunatateste sanatatea. Pentru a duce o viata lunga, mai intai trebuie sa eliminam deseurile acide din organismul nostru. si putem face acest lucru simplu, cu usurinta, trebuie sa bem zilnic apa Kangen® alcalina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Aciditatea este moarte, alcalinitatea este viata.”

 

Corpul uman contine 65-70 % apa. De exemplu, o persoana cu greutate de 100 Kg contine 65-70 litri de apa. Daca acest om consuma zilnic numai un litru de apa, pentru a schimba o data integral aceasta cantitate are nevoie de 70 de zile. Normal acest om ar trebui sa consume minim 3 L de apa zilnic ca sa curete corpul de toxinele si grasimile acide, care s-au acumulat de-a lungul anilor din hrana si din aerul respirat.

 

Apa alcalina ajuta la dizolvarea si eliminarea depunerilor acide acumulate in corp.

Trebuie sa consumam si apa alcalina pentru curatirea stomacului si a colonului, de depuneri cu grasimi toxice. Ajuta eficient mai intai la neutralizarea acizilor grasi si la curatirea corpului (de acizii grasi) acumulati in zona stomacului (la barbati) ori a soldurilor (la femei).  In aceste zone exista o circulatie foarte proasta a sangelui de aceea este nevoie de un timp indelungat de consum al apei alcaline pentru ca acestea sa poata fi eliminate.

 

Cata apa alcalina  trebuie sa consumam? Pentru reducerea treptata a acumularilor de deseuri acide produse de-a lungul anilor este indicat a se consuma 1,5-2 L in functie de dorintele si de nevoile fiecaruia. Aceasta cantitate poate fi ins? modificata de la caz la caz, fiecare trebuie sa-si stabileasca cantitatea optima. Sunt cazuri rare cand apa alcalina neutralizeaza si elimina brusc o cantitate mare de depuneri, iar aceasta cauzeaza diaree. In acest caz, nu trebuie intrerupt consumul de ap alcalina, din contra, trebuie continuat. Dupa maxim 24 ore scaunul va reveni la normal.

Apa alcalina (si chiar apa in general) nu trebuie bauta decat cel mai devreme la o jumatate de ora dupa masa, datorita faptului ca sucurile digestive din stomac sunt foarte acide fiind necesare pentru buna digestie a hranei ingerate.

 

 

Motive pentru consumul apei alcaline

 

Aciditatea sau alcalinitatea unei substante este masurata prin pH, pe o scara logaritmica de la 1 la 14. Pe aceasta scara de la 1 pana la 7, orice substanta masurata este acida. De la 7 pana la 14 este alcalina, iar valoarea de 7 este neutra.

 

Termenul de pH reprezinta o prescurtare a expresiei din engleza, care inseamna puterea hidrogenului (power of Hydrogen). Daca in apa exista mai multi ioni de Hidrogen H+ decat ioni de hidroxil OH-, inseamna ca apa este acida, invers, daca in apa exista mai putin ioni de Hidrogen H+, decat ioni de Hidroxil OH- inseamna ca apa este alcalina.  Cand sunt egali apa este neutra.

 

Apa Kangen este o apa alcalina si antioxidanta. Puterea antioxidanta a apei se masoara cu ajutorul ORP-ului (potentialul de oxido-reducere). Cu cat acesta este mai mic (negativ), cu atat apa este mai puternic antioxidanta, in timp ce un ORP pozitiv indica o apa oxidanta. Apa Kangen alcalina are un ORP de -300 pana la -800.

 

Toxinele se acumlueaza in corp ca urmare a unei diete nesanatoase, poluarii sau stresului. Cea mai buna metoda de a detoxifia organismul este cu ajutorul antioxidantilor, si asa cum am aratat Apa Kangen este unul dintre acestia. Pe langa consumul de legume si fructe, apa alcalina este asadar o sursa foarte convenabila de potential antioxidant.

 

Odata cu detoxifierea, organismul se revigoreaza, creste energia fizica si psihica si se instaureaza o sanatate trainica. Durerile dispar, sistemul imunitar se intareste si creste capacitatea de digestie si de absortie a nutrientilor benefici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beneficiile apei alcaline antioxidante

 

– antioxidanta, lupta impotriva distrugerii si imbatranirii celulare

– detoxifianta, elimina toxinele nesanatoase din corp

– energizanta, mai multa energie fara calorii suplimentare

– reduce durerile osoase sau musculare

– ajuta la scaderea in greutate

– stimuleaza sistemul imunitar

– imbunatateste digestia

– asigura o odihna sanatoasa si placuta

– hidrateaza pana la nivel de celula

– are un gust placut si pur

 

Apa Kangen are urmatoarele proprietati, ce o fac unica in lume:

- Antioxidanta (previne inbatrinirea tesuturilor)

- Alcalina (elimina toxicitatea si aciditatea din organism)

- Structura fina (max 6 molecule, cand o bem ne hidrateaza pina la nivel de celula). In mod normal apa are structura moleculara formata din min 15-20 molecule sau chiar pana la 100 molecule, functie de calitatea si puritatea ei la origine.

 

Este foarte bogata in Oxigen Activ (APA VIE). Ionul negativ (OH) anihileaza radicalii liberi din organism (produsi de aciditate) si, datorita prezentei oxigenului activ, creierul se oxigeneaza in maxim 10 secunde (cu oxigen de cea mai buna calitate). Acelasi oxigen este preluat de sistemul sangvin (cel mai important sistem al organismului) si este dus la vasele de singe, pe care le curata. Totodata curata inima si toate filtrele organismului (plamini, ficat, fiere, rinichi)

 

Apa Kangen Puternic Alcalina (pH 11.5):

Nu se bea (decit in cantitati mici, de exemplu atunci cind suntem constipati). Datorita continutului mare de Oxigen Activ are proprietatile unui detergent, spala rufele fara alt adaos (chimicale zero), scoate petele mai dificile, emulsioneaza uleiul si grasimile. Scoate chimicalele si pesticidele din alimente.

 

Apa Alcalina Kangen® (pH 8.5-9.5):

Datorita calitatilor ei (antioxidanta, alcalina si restructurata) aceasta apa este cea mai apropiata de apa pura care exista la inceputurile omenirii. Fiind perfect echilibrata si in armonie cu organismul, este ideala pentru consum curent, gatit, pregatirea alimentelor, curatire, ceai, cafea, apa pentru animale etc.

 

Apa Neutra (plata) (pH 7.0):

Este o apa foarte bine filtrata, delicioasa, fara impuritati. Se recomanda a se consuma in timpul meselor (de catre acele personae care nu pot renunta la acest obicei nesanatos) sau pentru luarea medicamentelor alopate.

 

Apa de Frumusete (pH 6.0):

Nu se bea. Este ideala pentru intretinerea pielii, este cel mai bun balsam de par si after shave ptr barbati. Este un agent de curatire foarte bun (spalam pe jos, geamurile etc). O folosim la gatit (spaghete si fasole). Daca o aplicam peste alimente le mentinem prospetimea. Ne protejeaza de razele solare la plaja.

 

Apa Puternic Acida (pH 2.5):

Nu se bea. Este cel mai puternic dezinfectant pentru ca, sub pH 3.0 nici un virus, nici un microb, nici o bacteria nu rezista. O folosim la tratarea afectiunilor externe (trateaza acneea, dermatita, psoriazisul), la dezinfectare si curatenie sanitara.

 

Corpul se protejeaza de deshidratare cu ajutorul colesterolului. Membrana se imbraca intr-o pelicula protectoare, ca o crema, care impiedica uscarea. Ce este aceasta pelicula? Surpriza. Este colesterol. Corpul nostru se protejeaza de deshidratare cu ajutorul colesterolului. Studiile efectuate au aratat ca, in 90 la suta din cazuri, colesterolul scade in 21 de zile de baut apa corect, ceea ce inseamna ca in 90 la suta din cazuri colesterolul este crescut din cauza deshidratarii.

 

Ce se intimpla la nivelul sistemului digestiv daca nu bem apa inainte de masa (o cana, cu o jumatate de ora inainte de masa - nu trebuie sa bem apa in timpul mesei)? Corpul nostru are nevoie de singe pentru a efectua procesul digestiv, iar singele este compus 80% din apa. Sangele trebuie sa absoarba tot soiul de componente vitale pentru sanatatea sa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beneficiile apei Kangen in diverse boli

 

Pe masura ce imbatranim, pierdem bicarbonatii tampon din sange, astfel crescand aciditatea.

PH-ul sangelui este un indicator direct care arata cat oxigen este disponbil pentru celule. Lipsa oxigenului si acidoza metabolica sunt componente ale fiecarei boli cunoscute .

 

APA KANGEN este apa vie Cu cat bem apa alcalina, bem apa cu mai mult oxigen. Apa alcalina produsa prin ionizare creaza ioni minerali biodisponibili si ionii (OH-) care sunt benefici pentru corp.

 

Apa alcalina KANGEN este capabila sa transporte mai mult oxigen sub forma ionului hidroxil (OH ) (2 ioni de hidroxil pot forma o molecula de apa H2O si sa puna la dispozitie un atom de oxigen), intregul organism beneficiaza de prezenta binefacatoare a acestuia, neutralizand acizii din corp

 

Suferiti de diabet, inflamatia articulatiilor, tensiune ridicata, scaderea apetitului sexual, insomnie, alergii, constipatie, prostata, probleme ale pielii, astm, infectii ale tractului urinar, infectii cu ciuperci, osteoporoza, arteroscleroza, boala Khron, scleroza multipla, leucemie, toate formele de cancer, lupus, Psoriazis, tuberculoza, etc.?

 

 

Apa alcalina ionizata Kangen in diverse boli

 

Afectiuni ale rinichilor: Se va bea mai multa apa alcalina ionizata. Cu cat bei mai multa apa, cu atat mai diluati vor fi acizi in sange , iar rinichilor le va fi mai usor sa arunce deseurile. Nu va speriati daca faceti o mica criza de aruncare nisip (vorbesc din experienta ), insa nu-i obligatoriu . Sa nu va alarmati daca urina este tulbure-sunt deseurile ori nisipul aruncat. Cu cat beti mai multa apa alcalina ionizata Kangen , aceasta produce neutralizarea deseurilor acide din sange , iar rinichii sunt obligati sa filtreze toxine precum amoniacul, sarurile rezultate si acidul uric, care sunt eliminate prin urina. Cu cat pacientul bea mai multa apa cu atat mai repede se vindeca .

 

Alergii: (de fan, alergiile produse de astm , guturai de fan). Ingerati cantitati medii de apa (1 litru macar) alcalina ionizata Kangen si polen 1/8 ziua1, 2/8 ziua 2, 3/8 ziua3... pana ajungeti la 2 tb/zi. Pentru astm veti gasi mai jos.

 

Amigdalita, laringita: Faceti gargara de 5 ori pe zi cu apa puternic  acida (Ph-2,5 sau 4,5 pH), timp de 4 zile. Din prima zi va disparea si febra si durerea . Dupa 3 zile inflamatia va ceda. Recomand sa sugeti propolis, dar dupa apa vie .

 

Angina: Din prima zi de tratament febra scade si vindecarea se produce in a 3-a zi, daca timp de 3 zile faceti gargara cu apa acida( 2,5 ph sau 4,5 pH) de 5 ori pe zi, dupa care se bea 1/4 pahar cu apa vie Kangen ( de la 8,5 ph in sus), de fie­care data.

 

Adenopatie: Consumati de cate patru ori/zi un pahar de pahar cu apa Kangen timp de 8 zile. Dupa 3-4 zile se elimina mucozitatile,iar in a 4-a zi inflamatiile dispar.

 

Arsuri la stomac: Arsurile de stomac semnaleaza lipsa  de apa in partea superioara a tractului gastrointestinal. Este un semnal ca corpul este nehidratat corect si deplin. Recomandarea de antiacide sau medicamente in tratamentul durerii nu este prea fericita, deoarece corpul continua sa sufere ca urmare a lipsei de apa, de fapt a deshidratarii. Corpul nu recunoaste durerea ca un semn de deshidratare si tratarea acesteia cu antiacide si medicamente chimice , in timp,  produce inflamarea stomacului si duodenului, ulceratii, hernie hiatala, si, eventual, de cancer in tractul gastro-intestinal, inclusive degradarea ficatul si pancreasul. Cu cat beti mai multa apa Kangen alcalina ionizata rezolvati cauza problemei. Apa Kangen previne si ajuta la vindecarea arsurilor la stomac.

 

Artrita si durerile de spate: Ea nu este propriu-zis o boala, ci un efect al acumularii de deseuri acide!  Adevarata cauza a durerilor este generata de acumularea unor cristale nedizolvate de acizi (in special de acid uric) si nu este asa numite “bolile legate de batranete”. Durere articulara reumatoida - artrita - semnaleaza ca este un deficit de apa in  locul dureros. Aceasta afecteaza atat tinerii, cat si batranii. Utilizarea de antialgice nu rezolva ori vindeca cauza , dar expune persoana la deteriorarea  in continuare a osului prin utilizarea medicamentelor pentru durere. Beti apa alcalina Kangen si cantitati mici de sare  care va vindeca aceasta problema. Apa previne si ajuta la vindecarea durerii de spate, lubrefiaza suprafetele de contact intravertebrale.

 

Durerile de spate si spondilita, artrita coloanei vertebrale sunt semen evidente de lipsa de apa in discuri si coloana vertebrala - Lipsa ori insuficienta pernelor de apa care sustin greutatea corpului sunt saracite si putine. Imbunatatirea si repararea situatiei ar trebui sa fie rezolvata cu cantitati crescute de apa alcalina Kangen - nu cu  un tratament chimic, ci unul foarte eficient - de 3 litri/zi.  Tratarea lor cu analgezice, masaj, acupunctura, reduc pe moment durerea, insa in cele din urma va ajunge la chirurgie si cand de fapt sunt semene de deshidratare in cavitatile comune.  In timp, toate produc osteoartrita deoarece celulele cartilajului din articulatii in cele din urma s-au deshidratat, s-au uscat, s-au sfaramat. Aceasta va produce deformarea coloanei vertebrale, deformari osoase ale membrelor, degetelor mainilor si picioarelor. Medicamentele pentru durere nu fac decat sa anestezieze durerea, iar in timp produc complicatii si pun viata in pericol. Apa previne si ajuta la vindecarea artritei.

 

Astmul: Este o complicatie a deshidratarii in organism. Astmul, afecteaza din ce in ce mai mult populatia globului datorita poluarii din ce in ce mai accentuat, va ucide cateva mii de copii si adulti in fiecare an. Apa si sarea previne si ajuta la vindecarea astmului. in astm trecerea libera a aerului este obstructionata astfel incat apa sa nu paraseasca corpul in forma de vapori (care elimina aerul viciat din plamani) - aburul de iarna. Consumul de APA KANGEN alcalina crescut va preveni atacurile de astm.  In astm trebuie, de asemenea, sa consumi mai multa  sare pentru a sparge dopurile de mucus in celulele plamanilor, care impiedica libera circulatie a aerului in si din interiorul sacilor de aer. Nerecunoasterea astmului ca indicator de deshidratare in corpul unui copil in crestere, nu numai ca-l va condamna, mii de copii mor din aceasta cauza in fiecare an, si va permite daune genetice ireversibile in randul celor 14 milioane de copii astmatici ramasi.

Boli degenerative: Se recomanda ingerarea unei cantitati maxime de apa alcalina ionizata Kangen. Pentru cele mai bune rezultate beti cel putin 50 ml/kg corp pe zi din APA KANGEN alcalina. Aceste afectiuni ar putea fi numite pe buna dreptate ”sindromuri ale deficientei ionilor de calciu”.

 

Cancer: Aceasta boala a crescut pe glob si prea multe vieti sunt curmate. Cauza pincipala a cancerului este stilul de viata modern. Folosirea pesticidelor pentru plante, le contamineaza chiar din geneza. Cu graul,porumbul si celelalte plante contaminate,hranim animalele din care facem alimentele. Alimentele sofisticat procesate, neorganice si acide (inclusiv bauturile racoritoare!) si poluarea aerului, apei ,solului in crestere generata de campurile electromagnetice din locuintele noastre se numara printre factorii principali care cauzeaza o acidiate interna, si implicit cancer. Exista prea multe conexiuni care se pot face intre acidiatate interna si cancer pentru a le ignora. Celulele canceroase urasc oxigenul !ele se dezvolta si cresc bine in mediu acid . inca din anul 1923, dr. Otto Warburg a descoperit ca celulele canceroase nu pot creste intr-un mediu  cu oxigen. Autor al cartii „Metabolismul tumorilor”, dr. Warburg a fost recompensat cu premiul Nobel pentru descoperirile sale, in anul 1931. (Mai jos voi cita din cazurile descrie de el.) De atunci, cercetatorii au incercat sa creasca nivelul de oxigen din sange pentru a contracara cancerul. Descoperirile doctorului Warburg au fost confirmate de toate cercetarile care au urmat, dar cresterea nivelului de oxigen din sange nu s-a dovedit la fel de usoara. Germanii au incercat diferite metode de crestere a nivelului de oxigen din sange, folosind terapiile cu oxigen (ingerarea peroxidului de hidrogen lichid - H2O2) si terapia cu ozon (O3). Dupa 1950, oamenii de stiinta din Japonia si din Uniunea Sovietica au abordat deficitul de oxigen dintr-un unghi diferit, folosind apa alcalina ionizata. Ne putem intreba pe buna dreptate de ce avem un deficit de oxigen, cand aerul pe care il respiram este atat de bogat in acest element? Motivul este simplu: un corp prea acid creeaza o problema de respiratie la nivelul celulelor, care perturba la randul ei schimbul de oxigen. Ingerarea de apa alcalina ionzata Kangen, bogata in oxigen, neutralizeaza aiciditatea interna. Un alt aspect interesant legat de celulele canceroase se refera la faptul ca ele cresc intr-o maniera necontrolata, fiind diferite de celelalte celule din organism. Celulele normale inspira oxigenul si expira dioxidul de carbon. Singurele celule care expira oxigenul (la fel ca si plantele) sunt celulele canceroase!Din aceasta perspectiva, putem compara cancerul cu o planta care creste in trupul nostru. Nu cred ca exista om care sa nu se teama ca s-ar putea imbolnavi de cancer. Cei care reusesc sa invinga boala se bucura insa infinit mai intens de zilele care le-au mai ramas. Multi oameni si-au descoperit propriile ”remedii de vindecare a cancerului” si se considera dovezi vii ale eficentei acestora. Cunosc personal cateva persoane care au supravietuit acestei boli teribile. Printre ele se numara si Dave Perkins. Iata ce mi-a scris acesta: “Cand am fost diagnositicat cu cancer in faza terminala, nu am mai avut timp sa incerc tot felul de solutii, ca sa vad care dintre ele functioneaza in cazul meu.Viata mea depindea de intelepciunea deciziilor luate pe loc. De aceea m-am concentrat pe cele mai revolutionare produse si suplimente, vestite pentru rata lor mare de succes in imbunatatirea starii de sanatate si in depasirea oricarei boli. La fel ca in cazul marii majoritati a victimilor bolnave de cancer, boala m-a devastat din punct de vedere financiar si fizic. Nu-mi puteam permite in nici un caz cei mai mari specilasti din lume, cele mai bune clinici si cele mai scumpe medicamente. Pe scurt, am fost fortat sa fiu propriul meu vindecator. Am incercat sa descopar cea mai buna solutie pentru un buget atat de restrans ca al meu. Tot cautand solutii, am dat peste filtrele cae produc apa alcalina ionizata. Sunt produse in Japonia, fiind aprobate din punct de vedere medical din cauza succesului dovedit pe care il au in promovarea starii de sanatate.Apa distilata si cea obtinuta prin osmoza inversa nu se compara nici pe departe cu beneficiile oferite de apa alcalina ionizata. Aveam nevoie de o apa care sa imi oxigeneze, sa imi detoxifice si sa imi alcalinizeze organismul, intarindu-mi totodata sistemul imunitar, pentru ca acesta sa imi poata asigura vindecarea. Apa alcalina ionizata s-a dovedit solutia perfecta pentru toate aceste probleme. Sper sa nu va confruntati vreodata, dumneavoastra si familia dumneavoastra, cu o boala in faza terminala. Orice om care urmeaza calea mea poate evita durerea si teama care insotesc tratarea exclusiv a simptomelor, in detrimentul cauzelor.”

Ciuperci si Fungi (inclusiv cele care afecteaza transpiratia si picioarele, care devin urat mirositoare): Spalati timp de 5-10 minute zonele afectate de 2 ori pe zi, la inceput cu apa puternic acida Kangen, iar apoi dupa 5 minute cu apa puternic alcalina ionizata Kangen. Se repeta procedeul timp de 3 saptamani, chiar daca ciuperca dispare intre timp (in caz contrar, ea poate reapare). Se spala inclusiv pantofii si sosetele cu apa acida Kangen.

Colesterolul marit: Nivelurile crescute de colesterol atata ca organismal tau sufera de sete. Apa Kangen scade colesterolul din sange. Colesterolul este un material cleios precum ar fi gelatina, care este in golurile membranelor celulare pentru a le proteja impotriva pierderii continutullui  de apa. Apa este vitala pentru circulatia osmotica a  sangelui. Colesterolul este, de asemenea, folosit ca un "scut" impotriva saracirii de apa a altor celule vitale, care ar face schimb normal de apa prin membranele  lor celulare . Colesterolul crescut este arata ca sangele este gros, concentrat, acid - pentru ca nu avem apa suficienta in celulele sangelui . Cand bem apa alcalina Kangencu 1 ora inainte de masa si la 1 ora dupa  masa celulele au puterea de a lupta sa nu se formeze colesterol pe vase .Cand administrezi antihistaminice efectele se vad numai pentru o perioada de timp, iar apoi problemele revin, de vindecare nici vorba. In loc de antihistaminice luati apa alcalina Kangen - cat mai multa caantihistaminic natural, care activeaza enzimele propice digerarii alimentelor si a grasimilor din ele. Acestea antrenate de apa alcalina nu se mai depun pe vase sa produca ateroame. Recomand chiar sa o beti calda.

Colita: Colita este un semnal de lipsa  mare de apa in intestin. Apa Kangen previne si ajuta la vindecarea colitei. Se stie ca lipsa de apa in intestine creiaza constipatie, deoarece intestinul gros se contracta sa stoarca ultima picatura de apa din excremente - lipsa de lubrifiere - apa. Intestinul nu recunoaste durerea in colita ca un semn de deshidratare, iar aceasta va cauza constipatii persistente. Cu timpul aceasta, va provoca prin stagnarea fecalelor in meandrele colonului: diverticulita, hemoroizi si polipi, si creste semnificativ posibilitatea de a dezvolta cancer de colon si rect. Se recomanda inainte de culcare, beti 100 ml de apa acida Kangen incalzita la 37-40 grade, dupa 20 minute mai tarziu, se vor bea 100 ml de apa alcalina ionizata Kangen incalzita la aceeasi temperatura. Acest procedeu trebuie urmat timp de 3 zile la rand. Durerea inceteaza inca din prima zi.

Constipatie: Pe stomacul gol se recomanda ingerarea cantitatii medii de apa alcalina ionizata Kangen, in special dimineata daca se poate 1 litru, cu cel putin jumatate de ora inainte de masa. Pe parcursul zilei 2-3 litri.

Deficiente ale sistemului imunitar: au drept cauza deseori in dezechilibru al PH-ului. Dar si absenta unor bacterii prietenoase distruse din cauza excesului de antibiotic (din carne, apa canal...). Majoritatea acestor deficiente(daca nu chiar toate) au drept consecinta un sistem imunitar debil. Nemtii afirma ca marirea nivelului de oxigen din sange reprezinta o buna protectie impotriva bolilor contagioase. Japonezii, la randul lor, sustin ca mentinerea unui nivel alcalin al sangelui fortifica sistemul imunitar. Cele doua afirmatii sustin in realitate unul si acelasi lucru, de vreme ce apa alcalina ionizata Kangen mareste simultan alcalinitatea si nivelul de oxigen in sange. In concluzie, se recomanda ingerarea cantitatii medii de apa alcalina ionizata Kangen. Daca doriti sa folositi un tratament holistic, va recomand cartea lui Mark Konlee, „Cum pot fi inversate disfunctiile sistemului imunitar”.

 

Depresie: S-au dovedit de-a lungul timpului rezultate foarte bune in tratarea acestei afectiuni cu ajutorul apei alcaline ionizate. Curatind toxinele,oxigenand sangele ,creierul,este normal sa scapi de depresie. O veche reteta egipteana (a mumiei) recomanda urmatoarele alimente de alcalinizare. Ingredientele necesare sunt: 250 g smochine, 250 g curmale, 2 linguri faina integrala de porumb (sau de grau). Curmalele si smochinele (care reprezinta cel mai alcalin aliment pe care il cunosc) se pun intr-o ceasca peste care se toarna putina apa(fara sa le acopere complet), dupa care se adauga faina integrala. Mixtura se fierbe la foc mic si se amesteca bine. Reteta mumiei se pastreaza apoi la frigider, etans. Acest aliment a devenit foarte popular in ultimile decenii in tarile din estul Europei, dar nu mentioneaza dozajul recomandat. Majoritatea celor pe care ii cunosc iau 1-3 lingurite pe zi, pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inainte de masa.

Dermatita: Spalati zonele afectate cu apa puternic acida Kangen (Ph-2,5), apoi dupa 10-15 minute, cu apa alcalina ionizata Kangen (Ph-11,5).

 

Diabet: Putem afirma ca apa Kangen previne si ajuta la vindecarea diabetului precoce si adult. Diabetul adult arata o deshidratare severa a corpului uman. Este imperios necesar corpului de a avea apa adecvata in circulatie si pentru ca apa sa alimenteze creierul, care sa comande eliberarea de insulina ,iar daca este este putina este inhibata. in diabetul zaharat, doar unele celule vor primi ratii de apa pentru supravietuire. Apa si sarea vor inversa diabetul  la adulti in faza incipienta. Folosirea zilnica de apa Kangen alcalina si ionizata  poate reduce nevoia de insulina  in proportie de 50 % .In timp nerecunoasterea diabetului ca o complicatie a deshidratarii, duce la deteriorarea masiva a vaselor de sange in tot corpul. Aceasta va duce la eventuala pierdere a degetelor de la picioare si picioare datorita cangrenelor. Aceasta va provoca leziuni oculare, chiar orbire. 

 

Salvare picior de la amputare: Kazuaki Ozawa descrie urmatorul caz - Un pacient grav bolnav, amenintat sa isi piarda piciorul prin amputare, a reusit o revenire completa datorita tratamentului cu apa alcalina ionizata luata pe cale interna si cu apa puternic acida ionizata in care isi imbaia piciorul afectat de ulceratii. Omul s-a mutat de la spital, unde medicii doreau sa-i amputeze piciorul, la Centrul Medical Cooperatist din Kobe.Un reporter TV i-a luat interviu, care a fost difuzat apoi in intreaga Japonie: Reporter:“Ce a spus medicul in legatura cu starea piciorului dumneavostra?” Ito San: “A spus ca va trebui sa-mi amputeze piciorul de la genunuchi in jos” Doctorul Kawamura: “Aceste pete negre se datoreaza incetarii circulatiei sangelui”. Reporter: “Da, pare o situatie foarte grava. Diabetul poate fi o boala teribila.” La celalalt spital, Ito Sana fost tratat cu antibiotice si cu tot felul de medicamente, dar nimic nu a avut efect. In cele din urma, doctorul a spus ca piciorul va trebui amputat de la genunchi in jos. La Centrul Medical Cooperatist din Kobe urmeaza sa-i fie amputate doar degetul de la picior. Dupa doua saptamani, reporterul l-a vizitat din nou pe pacient. Ito San:“Celalat medic ar fi dorit sa-mi taie piciorul pe jumatate. Aici mi-au taiat doar degetele de la picior”. Reporter: “Pare foarte dureros, dar Ito San mi-a dat asigurari ca nu este atat de rau precum pare”. Dr. Kawamura Sensei: “Umflatura a disparut si pielea a inceput sa creasca in mod natural peste rana, ceea ce este foarte bine”. Reporter:“In afara insulinei necesare pentru a reduce nivelul de zahar in sange, Ito San nu ia nici un fel de medicament. Tot tratamentul se rezumala 5 litri de apa alcalina ionizata pe zi”. Reporter: “Ito San isi spala rana cu apa acida, cu valoarea ph-ului de 2.5, cate 15 minute dimineata si seara. L-am vizitat din nou in aprilie si am ramas surprins sa vad cat de bine i s-a vindecat piciorul. Privindu-l, e greu sa-ti imaginezi in ce stare grava era inainte”. Reporter: “Dr. Kawamura afirma ca inainte de operatie se gandea la un transplant de piele,dar de vreme ce pielea s-a refacut atat de frumos, a renuntat la aceasta idee”. Ito San: “Sunt extrem de placut surprins…  Practic, nu am facut nimic altceva decat sa imi spal rana cu apa acida, iar pielea a crescut incredibil de natural”. Reporter: “Oricat de grava ar fi rana, ingerarea de apa alcalina ionizata si spalarea zonei afectate cu apa acida asigura refacerea  tesuturilor afectate si a pielii”.Doctorul:“La inceput am folosit medicamente pentru dilatarea vaselor sanguine, in vederea accelerarii cresterii tesuturilor. Am incercat cu tot felul de medicamente, dar nimic nu a functionat. Ar fi trebuit sa folosim de la bun inceput tratamentul cu apa alcalina ionizata”. Reporter: “Pe data de 5 iulie Ito San s-a intors acasa,fiind tratat acum la domiciliu de sotia sa”. Ito San: “Desi mi-am pierdut degetele de la picior, este mult mai bine asa, decat daca mia-si fi pierdut intregul picior. Cel putin asa pot sa merg”. Reporter: “Este uimitor faptul ca apa ionizata l-a putut vindeca pe Ito San. Dupa ce s-a intors acasa, nivelul zaharului in sange i s-a stabilizat, iar el a renuntat la insulina. Tot ce face este sa bea in fiecare zi 6-8 litri de apa alcalina ionizata”. Ito San: “Acum nivelul zaharului in sange a ajuns la 100-110, asa ca nu mai am nevoie de insulina. Practic, la numai doua saptamani dupa ce am inceput tratamentul cu apa alcalina ionizata nu mai aveam nevoie de insulina. Acum nu mai am probleme… Pot sa merg fara carje si asta ma face sa ma simt minunat”.Reporter: “Uimitor! Trebuia sa i se amputeze piciorul de la genunchi in jos, iar acum poate merge singur pe ambele picioare”. Apa alcalina ionizata Kangen nu poate trata insa alte cauze ale diabetului precum un pancreas distrus.

 

Diaree: Se foloseste ingerarea a 200 ml de apa acida Kangen. Daca in interval de o ora nu apare nici o imbunatatire, se vor mai bea din nou 200 ml de apa acida Kangen. Va urma o stare de alinare. Sa se inghita polen

 

Dureri ale incheieturilor: De 3-4 ori pe zi, inainte de masa, timp de doua, trei zile. Se recomanda ingerarea a 100 ml apa acida Kangen. Durerile reumatice se vor ameliora, dar continuand, vor disparea in timp.

 

Dureri musculare dupa exercitiile fizice: Se recomanda ingerarea de apa alcalina ionizata Kangen cat mai multa.

 

Gripa si raceala: Spalati caile nazale de 8 ori pe zi cu apa acida Kangen (Ph-2,5) si faceti gargara timp de 10 minute. Se bea cat mai multa apa alcalina ionizata Kangen. Tratamentul trebuie continuat timp de 2-3 zile.

 

Guta: Cauza ei este acumularea de cristale nedizolvate de acizi (in special acid uric) in zona incheieturilor si a tesuturilor din jurul acestora. Nu este cum o eticheteaza lumea o boala legata de batranete, ci este o boala legata de acumularea de deseuri acide! Se recomanda ingerarea unor cantitati cat mai mari de apa alcalina ionizata Kangen. 50 ml/ kilocorp

 

Hemoragii:  Pulverizati cu apa acida Kangen (Ph -2,5) ranile externe care opreste sangerarea, fiind in acelasi timp si dezinfectanta.

 

Hemoroizi:  Stimulati golirea intestinelor band cat mai multa apa Kangen . Dupa golirea intestinelor (o data sau de doua ori pe zi), spalati zona afectata cu apa puternic acida Kangen. Dupa uscare (dupa circa cinci minute), aplicati un tampon de vata inmuiat in apa puternic alcalina ionizata Kangen. in caz de hemoroizi interni, se va aplica o clisma cu apa acida Kangen (nu mai mult de 50-100 ml), timp de 5 minute, urmata de o clisma cu apa puternic alcalina ionizata Kangen (ph 11,5) timp de aproximativ o jumatate de ora. La inceputul tratamentului, se recomanda ingerarea a 150 ml apa acida Kangen pe stomacul gol, urmata, 2 ore mai tarziu, de ingerarea a 250 ml de apa alcalina ionizata Kangen. Se va continua apoi cu apa alcalina ionizata Kangen la fiecare 4 ore, de ficare data cu o jumatate de oara inainte de masa.

 

Herpes: Tamponati ori spalati zona afectata de 2 ori pe zi, la inceput cu apa puternic acida Kangen (pH-2,5), timp de 10 minute, iar apoi (dupa circa 5 minute) cu apa puternic alcalina ionizata Kangen  (Ph 11,5). Continuati timp de 3 saptamani zilnic aceasta procedura; in caz contrar, herpesul va reaparea. Herpesul se produce datorita virusului herpetic. Hainele si incaltamintea infectata cu herpes trebuie dezinfectata cu apa acida Kangen. Eu as recomanda sa se suga si propolis pentru o eficienta mai rapida.

 

Hipertensiune arteriala, atacurile de cord, accidentele vasculare:  Tensiuniea arteriala  ca sa revina la normal se recomanda apa si aportul de sare! ( perfuziile din spitale). Atunci cand nu exista suficienta apa pentru a umple toate vasele de sange, care difuzeaza apa in celulele vitale apare Hipertensiunea arteriala fiind o stare de adaptare a organismului la o seceta generalizata. Ca parte a mecanismului de osmoza inversa, atunci cand apa din serul sanguin este filtrata si  injectata in celule, este nevoie de o presiune suplimentara pentru "procesul de injectare". Asa cum ne-am injecta intravenos "apa" in spitale, astfel incat corpul injecteaza apa in zeci de mii de miliarde de celule toate in acelasi timp. Apa si aportul de sare va aduce tensiuniea arteriala  sa revina la normal! (perfuziile din spitale) Nerecunoasterea hipertensiunii ca unul dintre principalii indicatori de deshidratare in corpul uman, si tratarea lui cu diuretice, deshidrateaza si mai mult organismul, care in timp, duce la blocarea prin colesterol a arterelor inimii si arterelor care merg la creier. Aceasta va provocaatacuri de cordsiaccidente vasculare cerebrale mici sau masive care paralizeaza. Acesta va determina in cele din urma boli de rinichi, va provoca leziuni ale creierului si tulburari neurologice, cum ar fi boala Alzheimer. Apa previne si ajuta la vindecarea hipertensiunii arteriale.

In cartea lui Sang Whang “Sanatatea ideala prin controlul pH-ului“ gasiti confirmarea acestui efect, in care autorul isi controleaza de ani de zile tensiunea cu ajutorul ingerarii de apa alcalina ionizata Kangen. Calciul ionizat in apa alcalina ionizata Kangen este benefica penru inima, si implicit pentru reglarea tensiunii sanguine.

 

Inflamatii: Pulverizati sau spalati zona afectata cu apa puternic acida Kangen(ph 2,5), urmata de uscarea ei. Apoi aplicati o compresa cu apa alcalina ionizata Kangen incalzita (ph 11,5 la o temp. 37-40 grade). Procedeul este repetat 2 zile la rand. Seara (inainte de culcare) se va face inca o spalare suplimentara a zonei cu apa alcalina ionizata Kangen. Procedeul poate fi folosit si pentru tratarea tumorilor si ulceratiilor.

 

Inflamatii ale ficatului: Beti apa alcalina ionizata Kangen cat mai multa, cu o ora inainte de masa. Recomnd in timpul zilei sa se bea 0,5l/kilocorp.

 

Inflamatii ale vaginului: Spalaturi cu apa acida Kangen incalzita la 40 grade timp de 10 minute ori puneti tampoane acelasi timp. Apoi 15-20 de minute mai tarziu, procedeul va fi repetat apoi cu apa alcalina ionizata Kangen, la aceeasi temperatura.

 

Julituri: Spalati zona cu apa acida Kangen (2,5 ph), dupa uscare sprayati cu apa puternic alcalina ionizata Kangen (11,5 ph).

 

Mahmureala: Administrati 100 ml apa puternica Kangen(pH-11,5) si dupa 15-20 min isi va reveni din mahmureala. Pentru a neutraliza bauturile alcoolice (care produc saruri acide foarte puternice) si pentru a echilibra nivelul PH-ului se recomanda ingerarea unei cantitati de apa alcalina ionizata Kangen (pH 11,5).

 

Marirea prostatei: Este recomandat de japonezi ingerarea a cel putin un litru de apa alcalina ionizata Kangen pe zi, cu o ½ ora inainte de masa. Procesul de urinare va deveni normal dupa 3-4 zile, iar edemul va disparea dupa circa 8 zile.

 

Migrena: Ingerati apa alcalina ionizata Kangen cu zeama de la o lamaie mare.

 

Obezitate: Acumularile de deseuri acide conduc la marirea stomacului la barbati si a soldurilor la femei. In aceste zone circulatia sangelui este foarte redusa, ceea ce explica de ce persoanele aflate la regim de slabire pierd kilograme de peste tot, numai de unde trebuie nu. Apa alcalina ionizata Kangen neutralizeaza aceste deseuri acide. Actiunea este lenta, dar absolut sigur. Important este minimizarea senzatiei de foame (specifica multor obezi). Toti cei care au baut apa alcalina ionizata Kangen au confirmat aceasta observatie. Nu ignorati miscarea ca apa sa circule in tot corpul.  

 

Oboseala cronica: Beti 1,5-3 litri de apa alcalina ionizata pe zi. In cartea Intinerirea - lui Harald Tietze - reda o scrisoare a unui pacient cu oboseala cronica V.P.C.: “Am suferit de sindromul oboselii cronice timp de 20 ani, avand perioade de debilitate, dureri musculare si de oase, tulburari digestive severe etc. Sunt incantat sa va comunic ca dupa ce am inceput sa beau apa alcalina ionizata starea mea energetica s-a imbunatatit radical si ca la ora actuala ma simt mult mai bine. Acum cateva luni am facut o noua criza, care de regula ma tine la pat zile intregi, lasandu-ma epuizat saptamani la rand, complet inutil si incapabil sa functionez sau sa gandesc clar. De data aceasta, am inceput sa beau 1,5-3 litri de apa alcalina ionizata pe zi. Dupa numai doua zile energia a inceput sa-mi revina, iar in cea de-a treia zi nu am mai putut sta in pat. De-abia asteptam sa imi reiau munca si sa ma bucur de aceasta energie noua, cu care eram familiarizat. Cand am inceput sa beau apa alcalina ionizata, in prima saptamana m-am simtit foarte insetat, desi obisnuiam sa beau si inainte destul de multa apa obisnuita in fiecare zi. De data aceasta, am inceput sa ma trezesc si noaptea, cu gura uscata, si am continuat sa ii ofer trupului meu apa alcalina ionizata dupa care tanjea. Uneori, capata un miros foarte puternic, generat se pare de toxinele pe care le elimina in exces corpul. Un alt beneficiu oferit de apa alcalina ionizata de care m-am bucurat se refera la o imbunatatire accentuata a sindromului intestinelor iritate de care sufeream de multi ani si care m-a facut sa sufar intens, in special noaptea, lucru care s-a soldat cu multe nopti pierdute de-a lungul anilor. Dupa ce am baut timp de cateva luni apa alcalina ionizata, am observat o imbunatatire de ansamblu a starii mele de sanatate si a nivelului energetic, cu care m-am acomodat foarte rapid, precum si un somn mult mai bun. Este foarte usor sa bei apa alcalina ionizata, corpul meu raspunde foarte bine la ea si imi face pur si simplu placere. Sunt incantat ca am descoperit aceasta apa atat de benefica si sunt ferm hotarat sa continui sa o beau zilnic,pentru a-mi purifica trupul de toxine, pentru a se putea vindeca singur, fara povara deseurilor acumulate de-a lungul timpului. Se stie ca perioadele de stres prelungit produc foarte multa aciditate in organism. De aceea, sunt fericit ca pot scapa de aceasta aciditate cu ajutorul apei alcaline, oxigenandu-mi in acelasi timp si celulele. Este de-a dreptul uimitor cum un lucru atat de simplu lipsa apei alcaline ionizate poate avea efecte  atat de dramatice asupra corpului, dar aceasta este o poveste veche. Cate lucruri simple nu exista, cu efecte minunate asupra vietii noastre, dar pe care le ignoram pur si simplu? Mama-natura lucreaza intotdeauna pe cai simple, desi profunde. Deci beti cat mai multa apa alcalina ionizata Kangen.

 

Osteoporoza: Cu trecerea timpului si ingerearea hranei acidie de toate zilele, cu varsta creste aciditatea corporala. Pentru a mentine nivelul PH-ului sangelui, calciul incepe sa fie extras din structura scheletului. Prin pierderea calciului, oasele devin fragile, iar persoana se imbolnaveste de osteoporoza. Pentru a contracara acest proces se recomanda ingerarea unei cantitati cat mai mari de apa alcalina ionizata Kangen, cu calciu ionizat (ph 9,5). Recomand si ingerarea de Omega 3,6,9 si ceva pe baza de glucozamina, condroitina din crabi,homari, cartilaj rechin (asta pentru cei cu o osteoporoza avansata).

 

Pietre: Toate tipurile de pietre alcatuite din acid uric, presupune consumul timp indelungat de apa alcalina ionizata Kangen care le dizolva. Eliminarea se face prin urina. Sa nu va alarmati daca urina devine tulbure, se elimina deseurile acide. Chiar este recomandat sa mariti consumul de apa.

 

Pietre la rinichi: Oameni cred ca acesta este un indiciu al excesului de calciu in organism. Calciul nu este decat elementul de legatura din interiorul pietrelor, necesar pentru a minimiza proprietatile otravitoare ale acidului fosforic si ale acidului uric. Asa cum am spus mai sus , consumul de apa alcalina ionizata Kangen ajuta la dizolvarea deseurilor acide si la eliberarea calciului. Pietrele la rinichi sunt compuse din calciu, acid fosforic si acid uric. Ele nu se dizolva in urina acida (spre deosebire de calciu, care se dizolva). Apa ionizata Kangen este realul ajutor pentru dizolvarea deseurilor acide, ajutand la eliminarea pietrelor. De altfel medicina alopata recomanda produse farmaceutice chimice scumpe cu efecte secundare, care sa faca ce face apa Kangen.

 

Probleme circulatorii: Bautul apei alcaline ionizate Kangen reduce aciditatea si acumularile de deseuri care blocheaza arterele, imbuntatind circulatia.

 

Probleme ale inimii: Pentru a reduce placa ateromatoasa si a imbunatati starea inimii se recomanda ingerarea cantitatii medii de apa alcalina ionizata Kangen. Cauza majoritatii bolilor de inima o reprezinta deseuri acide. Unii ar putea sa nu fie de acord, dar fiindca elementul care joaca un rol major in reactiile chimice la acest nivel este calciul. Calciul se leaga chimic de deseuri precum colagenul, colesterolul, fibrinele, metalele grele, mucopolizaharidele, tesuturile musculare si alte reziduri. Placa ateromatoasa se formeaza numai in interiorul arterelor, care livreaza sangele proaspat catre restul organismului, dar nu si in interioul venelor. Consumul de apa Kangen este solutia cea mai netoxica si fericita.

 

Psoriazis: Spalati zona afecta cu apa puternic acida Kangen (ph 2,5) apoi cu apa puternic alcalina, de mai multe ori pe zi, si neapara consumul marit de apa alcalina ionizata Kangen cat poti de mult (50 ml/kcorp).

 

Rani si zgarieturi: Spalati ranile, la inceput cu apa puternic acida Kangen (pH2,5) si dupa aproximativ 5 minute cu apa puternic alcalina ionizata Kangen (pH11,5). Acoperiti ranile cu tifon steril si spalate cu apa puternic alcalina ionizata Kangen la fiecare 4-6 ore, pana la vindecare completa. Vezi si diabet.

 

Rau de dimineata: Copilul nou nascut se afla intr-o stare de alcalinitateperfecta. Din aceasta zi in trupul sau incepe acumularea deseurilor acide. in timpul sarcinii, fatul preia foarte multe substante alcaline de la mama sa, motiv pentru care sangele mamei acesteia devine acid. in timpul somnului mamei, procesul devine mai accelerat, ceea ce explica senzatia de rau de dimineata. Sang Whang recomanda ingerarea de apa alcalina ionizata Kangen si a unor suplimente minerale.

 

Retentie de apa: Consumul de apa alcalina ionizata Kangen este perfect. Se pot adauga ceaiurile de rinichi ori de urzica vie.

 

Somnolenta: Dupa masa oamenii sa se simta obositi sau somnolenti, nu-i asa? Unii isi fac “siesta” si se odihnesc. De ce? Simplu: dupa masa, stomacul pentru a digera mancarea, ii trebuie foarte mult acid clorhidric. Intrucat nu exista ca in industrie un depozit cu acid, sangele trebuie sa-l produca intr-un interval foarte scurt de timp. Mancarea cand intra in intestinul subtire, pancreasul intra in lucru si secreta un suc foarte alcalin, pentru a neutraliza acidul clorhidric, care altminteri l-ar dizolva. Asa ca, prin acest proces, nivelul acidului carbonic din sange creste, generand aceasta stare de oboseala. Fapt pentru care, bautul de apa alcalina ionizata Kangen cu 1 ora inainte si dupa mese la 1 ora este foarte benefica.

 

Tulburari neurologice si autoimune: Daca celulele vitale sunt deshidratate, deoarece nu bei apa, in etapele sale extreme, va avea ca rezultat o serie de stari perturbatoare, care au fost etichetate ca boli de imunitate. Nu ai baut apa consecinta este ca celulele sunt deshidratate, deci nu produci suficienta urina care sa te scape de deseurile toxice ale metabolismului. Incepe pierderea unora dintre cei mai importanti aminoacizi esentiali, care sunt folositi pentru detoxifiere. Aminoacizii sunt proteine care furnizeaza energie, au rol de catalizator (in cadrul hidrolizei), regleaza echilibrul chimic si contribuie la regenerarea tisulara .  Activitatea creierului depinde cu disperare de prezenta unora dintre acesti aminoacizi, folosirii lor depletive (obstructionarea, micsorarea concentratiei, ori piedici in circulatiei fluidelor) va avea ca rezultat o prezenta neadecvata a unor  neurotransmitatori - cum ar fi serotonina, triptamina, melatonina si indolamina, care sunt  facute din aminoacidul triptofan; sau adrenalina, noradrenalina si dopamina care sunt facute din aminoacidul tirozina. Acest dezechilibru in compozitia neurotransmitatorilor din creier  au la baza epuizarea proportionala a unui numar de elemente primare, care produc o gama larga de probleme de sanatate ce au fost sesizate de catre medici . in loc de a recunoaste aceste conditii ca ar fi "tulburari de deficit”, acestea au fost etichetate ca" boli de cauza necunoscuta". Rezultatul: atunci cand deshidratarea produce probleme de sanatate, in loc de corectare a deshidratarii si complicatiilor sale metabolice, oamenilor le sunt date medicamente toxice.

Aceste tulburari de deficit au denumiri diferite. Etichetele utilizate cel mai frecvent sunt: depresie, impotenta, anxietate nevroza, sindromul de oboseala cronica, tulburari de deficit de atentie la copii. La cazurile patologice mai grave, acestea sunt etichetate ca boli autoimune- cum ar fi diabetul cronic, sau diabetul  juvenil insulino-dependent, lupus, scleroza multipla, distrofie musculara, scleroza laterala amiotrofica (boala Lou Gehrig), boala Parkinson, boala Alzheimer, si chiar SIDA. Aceste conditii sunt cauzate de deshidratare cronica prelungita si complicatiile metabolice de deshidratare. Pentru mai multe informatii cu privire la aceste subiecte, a se citi cartea ABC de astm, alergii si Lupus. Pentru a intelege ca diabetul nu are limita de varsta, a citit cartea "Corpul cere multe Strigate pentru Apa".

 

Tuse: Consumati la o jumatate de ora DUPA mese apa alcalina ionizata Kangen - 4 ori/zi, iar timp de 2 zile la rand si gargara cu apa acida. Apa Kangen 100-300 ml x 4 ori/zi.

 

Ulceratii ale picioarelor: Se spala zonele ulcerate cu apa puternic acida Kangen (ph 2,5), dupa care spalati sau aplicati comprese cu apa puternic alcalina ionizata Kangen (ph 11,5) timp de o jumatate de ora. Aplicarea compreselor se va repeta la fiecare patru ore. Daca infectia reapare, va trebui spalata rana la fiecare patru ore, timp de 10 minute, cu apa acida Kangen, uscata si acoperita cu o compresa cu apa alcalina Kangen. inainte de culcare se va bea apa alcalina ionizata Kangen. Zonele afectate trebuie infasate in comprese sterile. Este important ca pacientul sa ramana intr-o pozitie culcat in cea mai mare parte a timpului pe durata tratamentului. Vezi si diabet.

 

 

NU SE IAU MEDICAMENTELE CU APA ALCALINA le poate mari efetele secundare.

Medicamenentele sting incendiul, insa Natura vindeca.

NOTA: Apa Kangen reprezinta modalitati naturale de a facilita efortul organismului de vindecare.

Va recomandam sa consultati medicul de specialitate.  

 

Textele sunt preluate din carti de specialitate:

“The Miracles of Water to Cure Diseases“ scrisa de Dr. F. Batmanghelidj

“Sanatatea ideala prin controlul pH-uluiscrisa de Sang Whang

“Intinerireascrisa de Harald W. Tietze.

“Schimba-ti apa, Schimba-ti viata“ Dr. Dave Carpenter

“Dieta Young - Miracolul Ph “  Dr. Robert Young 

“Enzima Miracol“ Dr. Hiromi Shinya 

Sanatos fara toxine” de Dr. Robert Morse

“Studiul China” de Dr. Colin Campbeell & Thomas M. Camplell II

“Secretul longevitatii - Programul Okinawa” - Dr. Bradley J Willcox, D.Craig Wilcox, Makoto Suzuki

“Anatomia unei boli” - Norman Cousings

 

212.png
mediu_alcalin_ro.jpg
211.jpg
Screenshot 2019-03-02 at 23.07.47.png

Cum se foloseste apa Kangen

 

Apa Kangen produsa de generatorul de apa ionizata Enagic produce 7 tipuri de apa: 3 tipuri diferite de apa alcalina Kangen - pH 8.5; 9.0 si 9,5 apa curata, (neutra) pH 7.0, apa de frumusete - Ph 6, apa puternic alcalina = pH 11,5 si apa puternic acida pH 2,5.

 

Pentru inceput, este recomandat ca persoanele care incep sa bea apa Kangen sa aleaga apa cu pH 8.5. Apa Kangen este obtinuta prin apasarea butonului albastru al aparatului, iar o apasare multipla va duce la mai multe nivele de apa Kangen. Beti cel putin 30 ml/kg corp de apa pe zi, iar daca faceti munca fizica solicitanta sau daca aveti probleme de sanatate, atunci trebuie sa beti cel putin 50 ml /kg corp de apa pe zi. Dupa ce ati baut cu succes cantitatea de apa sugerata de 8.5 pH timp de doua saptamani (cu succes insemnand ca nu ati avut nici un discomfort) puteti mari nivelul apei pana la 9.0 pH.

 

ATENTIE!!!  Cu apa Kangen nu se bea nici un fel de medicament. Medicamentele se beau cu apa plata, apa neutra ph 7,00 sau apa de la robinet. Aceasta deoarece apa kangen are o putere de dizolvare a substantelor de 4 ori mai mare ca apa obisnuita si medicamentele s-ar asimila de 4 ori mai mult. De asemenea, va trebui sa folositi apa curata cu ph 7,00 cand pregatiti mancarea pentru copii.

Apa kangen se bea o cana cu jumatate de ora inainte de micul dejun ceea ce va ajuta la digestia alimentelor, in timpul mesei nu bem apa de loc si dupa masa la jumatate de ora mai bem o cana de apa. Acelasi lucru se face la pranz si la cina.

 

Apa Kangen este o apa cu proprietatile fizice si structurale schimbate si de aceea ea reuseste sa intre in celule si sa le hraneasca corespunzator si sa elimine toxinele, ajutand corpul sa se autovindece. Ea actioneaza in mod bland in timp si este un mod ideal pentru dezintoxicarea corpului si a colonului.

 

Produsele companiei Enagic

 

LeveLuk K8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acesta este ultimul model lansat de Enagic. LeveLuk K8 dispune de 8 placi (electrozi). Aceasta placa suplimentara creste suprafata de electroliza, imbunatateste ionizarea apei si creste potentialul antioxidant. ORP-ul apei poate ajunge la 1130 MV (pentru apa Strong acida) si 800 MV (pentru apa Strong alcalina). Are un Display cu Touchscreen.

Alimentare multi-tensiune cu posibilitate Plug interschimbabila, pentru utilizare in orice tara din lume, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va mai faceti griji cu privire la existenta diferentelor de tensiune dintre diferite tari strainesi care ar putea sa lezeze buna functionare a aparatului. Acest lucru este perfect pentru echipele profesioniste de sportivi care calatoresc, perioade mai lungi de timp.

Curatarea automata dureaza mai putin de 10 secunde, fapt pentru care se utilizeaza mai putina apa, ceea ce va duce la marirea duratei de viata a filtrului.

Pe ecran apar Instructiunile de curatare (E- Cleaner). Are senzor pentru filtru si filtru Reset! Veti sti exact cat de mult mai dureaza viata filtrului. Nu mai trebuie ghicit si aproximat. Acesta va fi anuntat pe ecranul LCD, cat si vocal, si alarmat atunci cand este timpul pentru a schimba filtrul.

Dispune de un sistem inteligent Auto - off, facilitand economisirea energiei. Curatarea aparatului se face in 3 ore.

Aparatul produce 7 feluri de apa:

apa kangen cu pH de 11,5 – pentru curatat alimente, etc.

apa kangen cu pH de 9,5 – pentru baut

apa kangen cu pH de 9 – pentru baut

apa kangen cu pH de 8,5 – pentru baut

apa plata, este doar filtrata cu pH de 7 – pentru baut

apa beauty cu pH de 6 – pentru ingrijire personala

apa acida cu pH de 2,5 – este destinata curateniei si tratarea ranilor de tot felul avand proprietati de dezinfectare

Conexiune sursa de apa: printr-un diverter, cu mod de comutare (TAP / ION), care se conecteaza la bateria de la chiuveta.

Sursa de alimentare: AC 230V, 50/60Hz (cu sol)

Consumul de energie: aproximativ 230W

Sistem: Sistem continuu de ionizare, Electroliza Generator de apa (cu senzor de debit built-in)

Rata de productie (galon/minut): Apa Kangen: 4.5-7.5 Apa acida: 1.5-2.6 Puternic de apa acida: 0.6-1.1

Selectii nivel: Apa / 3 nivele Kangen (aprox. pH 8.5-9.5) Apa curata (pH = 7) Apa acida(aprox. pH 5.5-6.5)

Apa puternic acida Kangen (aprox. pH 2.4-2.7)

Apa puternic alcalina Kangen (aprox. pH 11.5)

Metoda de curatare: Sistem de curatare automata (controlata periodic de microcomputer)

Schimbarea filtrului: Avertizare audio si LCD

Protectie: Limitator de curent/stabilizator de tensiune/Protectie termica

Materialul: electrod Titan acoperit cu platina

Electrozi: 8 buc.

Garantie: 5 ani

 

Leveluk SD 501

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leveluk SD 501 Platinum 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, LeveLuk SD 501 Platinum, are aceeasi putere si performanta ca LeveLuk SD 501, dar vine cu un design nou si modern, adaptat bucatariilor elegante. Fiind un Leveluk SD 501 cu design imbunatatit are aceleasi caracteristici tehnice, aceeasi garantie (5 ani) si service, aceeasi modalitate de achizitie, insa un pret diferit.

 

 

Anespa DX - dus cu efect de apa termala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Primul echipament care utilizeaza sistemul de filtru dublu. Sistemul Anespa, ionizator apa, produce o apa ionizata usor alcalina (pH 6.8-7.5) cu efect de apa termala. Se foloseste pentru dus sau baie la cada.

 

Beneficiile Anespa: apa produsa de sistemul Anespa este deosebit de eficace impotriva pielii uscate, circulatiei proaste, eczemelor, degeraturilor, contuziilor, entorselor, rigiditatii din umeri, nevralgiilor, reumatismului, oboselii, hemoroizilor, durerilor de spate, si insomniilor. De asemenea, aceasta confera un ten tanar si contribuie la pastrarea unei pielii fine si un par mai stralucitor.

 

Caracteristici Anespa:

Apa de la robinet contine foarte mult clor. Clorul este cel mai mare dusman al pielii. Cand este absorbit de piele, acesta formeaza 41 oxizi de clor care in combinatie cu moleculele de grasime din tesuturi duc la pigmentarea pielii si aparitia pistruilor. Cu Anespa va puteti proteja pielea de efectele daunatoare ale apei de la robinet, aparatul eliminand clorul si bacteriile cu ajutorul filtrelor de purificare.

 

Efect de apa termala:

Apa termala este un ingredient unic al carui rol este improspatarea, hidratarea intensa si calmarea pielii. Ea poate fi utilizata pentru toate tipurile de ten. De aceea japonezii de la Enagic s-au gandit sa produca acest sistem prin intermediul caruia sa aduca in casele oamenilor beneficiile apei termale. Filtrele ANESPA contin numai ingrediente atent selectionate, benefice pielii, cum ar fi “Tufa”, o piatra minerala realizata prin precipitarea carbonatului de calciu si solidificarea lui. Tufa este un mineral care se gaseste in unele dintre cele mai vechi izvoare cu apa termala din Japonia.

 

(1) Cartusul de purificare al apei Turmalina sau turmalinul: este un cristal semipretios cu o structura chimica variabila, un silicat complex de aluminiu si bor. Caracteristica turmalinei este aceea de a activa apa prin folosirea efectului de ion negativ. Ea indeparteaza toate impuritatile, cum ar fi compusii organici cu ajutorul fibrei de 42 carbon activ, transformand apa de la robinet in apa de buna calitate si imbunatateste eficienta bilelor ceramice.

 

(2) Magnetul tip neodim-fier-bor (NdFeB): magnet cunoscut si sub numele de neodymium sau supermagneti este unul dintre magnetii care contine un metal din categoria pamanturilor rare care depaseste forta coercitiva si produsul energetic al oricarui magnet cunoscut pana acum. Din acest motiv, acest produs reprezinta generatia noua a magnetilor ce au la baza metale rare. Acest magnet de inalta calitate poate descompune moleculele de apa in grupuri mai mici pentru a activa apa (micro-clustering). In acelasi timp, ajuta la o mai buna absorbtie a mineralelor.

 

(3) Filtrul ceramic: contine un strat de ceramica de aproximativ trei ori mai mare decat al altor produse conventionale. Acesta contine bile ceramice care genereaza ioni negativi, producand efectul de relaxare si impiedicand oxidarea.

 

 

 

 

Filtru Enagic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Dispozitiv in trei trepte: sulfit de calciu, carbune granular activat antibacterial, filtru mecanic.

  • Se bazeaza pe absorbtia clorului si a hidrocarburilor clorurate.

  • Plata se face integral, la livrare, catre curier.

  • Costurile legate de transport si asigurarea pachetului sunt suportate de noi.

  • Livrare in 24 de ore.

 

 

Noi credem in produsele pe care le recomandam (si le folosim), de accea daca alegeti sa achizitionati aparatele prin intermediul Ecosan Medical, se pot oferi preturi avantajoase. Pentru detalii sau comenzi va rugam sunati la 0744266287 sau folositi formularul de pe pagina de contact

Levelukk8-1180x798.jpg
Leveluksd501-1180x798-1.jpg
111.jpg
222.jpg
333.jpg
Leveluksd501platinum-1180x798-1.jpg
Anespa-1180x798.jpg
filtru-enagic-cu-carbune-activ.jpg
bottom of page