Pachete & Promotii

Fiinta umana este un univers complex. Toate organele noastre functioneaza in relatie inseparabila si in armonie unele cu altele, cu mintea si cu sufletul. Ele se influenteaza reciproc si sunt influentate de multi  factori interni si externi ca alimentatia, poluarea, dar si atitudinea, emotiile, reactia la stress sau oboseala, de intamplari, de lucrurile vazute, auzite sau spuse.

Evaluarea unilaterala a unui organ nu este suficienta pentru a arata starea dvs. de sanatate. Organismul trebuie abordat ca un tot unitar si evaluat complet si mai ales preventiv.

De aceea am creat pachetele de evaluare integrativa a sanatatii, in care experienta de peste 25 de ani ne ajuta sa punem cap la cap toate informatiile si sa putem obtine un tablou complet al starii de sanatate, al riscurilor posibile si mai ales sa va oferim solutii integrative pentru mentinerea in stare cat mai buna a corpului, mintii si sufletului.

 

Va puteti alege pachetul care vi se potriveste sau va putem creea noi un pachet personalizat potrivit, în functie de ceea ce consideram ca ati avea nevoie.

Pentru a avea o imagine mai clara asupra starii de sanatate sau boala a organismului dvs., va incurajam sa faceti un set de investigatii, dupa caz. Investigatiile multiple ajuta medicul curant sa puna un diagnostic corect si sa ofere pacientului un tratament eficient. Pentru aceea, am creeat aceste oferte pentru dvs., special pentru ca ne pasa.

 
Consultatie Medicala + Ecografie Abdominala= 190 - 230 Ron
Electrocardiograma + Interpretare + Consultatie = 90 Ron
Testare Quantum = 320 Ron
Control Ecografic Complet: Ecografie Abdominala + Ecografie Tiroidiana + Ecografie Mamara = 350 Ron
Investigatie Generala: Ecografie Abdominala + Ecografie Tiroidiana + Ecografie Mamara + Testare Quantum = 470 Ron

 

Promotii:

Pachete:

Copii sub varsta de 12 ani beneficiaza de 30% reducere la toate serviciile medicale.
Persoanele peste 80 de ani beneficiaza de asemenea de 30% reducere.
Personalul medical beneficiaza de 30% reducere la serviciile medicale.