top of page
 • Cum ma programez?
  Programarile se fac la nr. de telefon 0744266287, intervalul orar specificat (08:30 - 18:00). In cazul in care , din cauza activitatii desfasurate in cabinet ,nu reusiti sa ne contactati telefonic, va rugam sa trimiteti um sms si va vom contacta ulterior. Comenzile pentru serviciile de Reflexoterapie si Masaj Terapeutic, precum si cele pentru Sedinte de Kinetoterapie si Terapie Manuala se fac la telefoanele afisate pe pagina de servicii. Reflexoterapie si Masaj - Creanga Angela - 0744 353 384 - Vicu Ioana - 0745 298 914 Kinetoterapie - Ciofoaia Ciprian - 0746865189 sau 0744266287
 • Cum stiu de ce serviciu/servicii am nevoie?
  Pentru acest lucru este necesara o consultatie medicala generala, care va stabilii pasii de urmat pentru investigarea si precizarea unui diagnostic. In cazul in care avem timpul disponibil, va putem indruma si telefonic. Consultatia medicala poate fi orientata mai mult in domeniul alopat, cu investigatii de tip Ecografie, EKG sau catre medicina complementara prin efectuarea unor inregistrari de tip Biorezonanta, Somatografie, SCIO, in functie de nevoile pacientului si decizia medicului. Consultatia va fi completata cu tratament alocat sau naturopat, axandu-se mai mult pe plan fizic sau emotional in functie de orientarile pacientului.
 • Cum decurge o consultatie medicala? La ce sa ma astept? Ce primesc?
  Yes! Users can add video from YouTube or Vimeo with ease: Enter App Settings Click the "Manage Questions" button Click on the question you would like to attach a video to When editing your answer, click on the video icon and then paste the YouTube or Vimeo video URL That's it! A thumbnail of your video will appear in answer text box
 • Cum trebuie sa ma prezint? Ce trebuie sa fac si sa nu fac inainte?
  Este necesara o pregatire prealabila pentru unele servicii. In cazul in care doriti sa efectuati o ecografie abdominala, este necesar un post alimentar de 6-8 ore, interval in care se poate consuma doar apa, iar persoanelor care sufera de balonari sau obezitate abdominala, li se recomanda administrarea de carbune medicinal in doza de 2cp/3 ori/zi dupa mese, 2-3 zile inainte. In cazul in care este necesara vizualizarea anselor intestinale, este recomandata efectuarea unei microclisme. Ecografia pelvina (ginecologica/prostata) necesita examinarea cu vezica urinara plina. Inregistrarile functiilor energetice ale organismului (Biorezonanta, SCIO, EKG) sunt mult mai eficiente in cazul in care nu se consuma alimente sau excitante (cafea, alcool) cu 3 ore inainte.
 • In ce consta un tratament SCIO?
 • Dar o consultatie de Homeopatie/ Terapie Florala Bach/ Aromaterapie/Fitoterapie/Nutritie?
  Enter your answer here
 • Cum se realizeaza un contract de medicina de intreprindere? In ce consta?
  Enter your answer here
 • Exista contraindicatii la investigatii?
  Nu exista contraindicatii avand in vedere ca aparatura utilizata nu prezinta risc de iradiere sau de a deteremina modificari in fiziologia normala a organismului.
 • Dar la tratamente? Exista efecte secundare?
  Nu exista efecte secundare ci doar efecte secundare ale procesului de detoxifiere al organismului care depind de cantitate, calitatea produselor si modul individual de reactie al organismului.
 • Ce inseamna un tratament? De cate consultatii/sedinte este nevoie?
  Reusita unui tratament se datoreaza 90% pacientului si 10% medicului.
 • Daca nu ma simt bine dupa tratament, ce sa fac? Va pot contacta pentru nelamuriri?"
  Este chiar recomandat sa va adresati aceluiasi medic/terapeut pentru a depista motivele starii de sanatate. Ex: greseli de administrare, asociere cu alimente, produse necorespunzatoare calitativ, stil de viata necorespunzator.
 • Ce se asteapta de la pacient? Dar de la medic?
  Constientizarea responsabilitatii pacientului atunci cand se decide sa urmeze un tratament, acceptarea necesitatii schimbarii unui stil de viata necorespunzator, deschidere si respect in relatia cu medicul. Medicul trebuie sa dea dovada de profesionalism, respect fata de sine, pacient si profesie si maleablitate in abordarea pacientului pe diferite planuri: mental, emotional sau fizic.
 • Medicina alternativa poate trata orice?
  Medicina alternativa nu poate aborda cazurile chirurgicale, oncologice sau depasite terapeutic decat din punct de vedere al ameliorarii simptomelor fizice si emotionale.
 • Cum se comanda si livreaza produsele?
  Comenzile pentru majoritatea produselor se fac prin apel sau mesaj la telefon 0744266287 sau prin folosirea formularului de pe pagina de contact. Comenzile pentru Essencia se fac la telefoanele indicate: Essencia - 0755648508, respectiv 0743958944. Exista 2 modalitati de livrare a produselor: 1. Pentru comenzi mai mari de 500 Ron livrarea de face gratuit. 2. Curier in tara - 20 Ron

Speram ca v-am raspuns la toate intrebarile! Daca nu este asa, si aveti nelamuriri, va rugam nu ezitati sa ne contactati. La telefon, veti avea un raspuns mai promt. Daca doriti puteti folosii formularul de pe pagina de contact!

bottom of page